700gsm Siji Sisih Twist Loop Microfiber Pangatusan Towels

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 60x90cm (24x 36”)

GSM: 700gsm

campuran:80% Poliester /20% Poliamida

Tenun:Twist Pile (Sisi Tunggal)

pinggiran:Microfiber Banding

warna:Arengkaro Black Edge

Fitur

1. Cepet garing tanpa goresan
2.Aman lan Lembut ing Malah Lumahing Paling Sensitif
3.Ultra-Awet lan Ultra Absorbent

Gunakake

1. Selehake andhuk ing lumahing udan lan Seret adoh kanggo Copot banyu.
2. Cepet Ngilangi Kelembapan, Ngilangi Kanthi Aman Saka Permukaan

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone
Moq: 1000pcs saben Warna
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo : Embossed / Bordir / Print ing Handuk, ing label utawa ing Paket

abebq

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan