1200gsm Twist Loop Microfiber Pangeringan Towels

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 60x90cm (24x 36”)

GSM: 1200gsm

campuran:80% Poliester /20% Poliamida

Tenun:Twist Pile (Sisi Ganda)

Edge:Edge Didhelikake - Nang Sewn

warna:Areng

Fitur

1. Loro Lapisan Heave Bobot
2. Cepet garing tanpa goresan
3.Aman lan Lembut ing Malah Lumahing Paling Sensitif
4.Ultra-Awet lan Ultra Absorbent

Gunakake

1. Selehake andhuk ing lumahing udan lan Seret adoh kanggo Copot banyu.
2. Cepet Ngilangi Kelembapan, Ngilangi Kanthi Aman Saka Permukaan
3. Andhuk Pangeringan Mobil Paling Apik sing Wis Sampeyan Gunakake

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone
Moq: 500pcs saben Warna
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo: label utawa ing Paket

abebq

Andhuk Pangeringan Mobil Paling Apik sing Wis Sampeyan Gunakake

Twist loop andhuk anyaman sing paling populer andhuk microfiber, The twist tumpukan andhuk pangatusan wis njupuk mobil rincian pasar dening badai bubar, utamané amarga kacepetan lan efficiency sing andhuk iki nyerep banyu.Ukuran 24" x 36" sing luwih gedhe lan bobote 1200gsm sing padhet dhuwur iku sampurna kanggo pangatusan kinerja dhuwur .Andhuk iki atos ing banyu nanging SOFT ing cat.Cara sing paling apik kanggo nggunakake andhuk iki yaiku nyelehake ing permukaan lan seret.Minangka minger liwat lumahing, iku bakal Pick munggah banyu ninggalake streak Rampung free.Malah bisa digunakake ing kaca. Kita nyaranake ngumbah andhuk sawise saben nggunakake kanggo ngreksa panyerepan lan aran alus. Biasane kita duwe Simpenan andhuk iki, sampeyan bisa pesen paling saka 100pcs saka werna abu-abu Simpenan kita.Kanggo nggawe warna sing disesuaikan.

Sampeyan bisa order ing MOQ saka 500pcs.

Sketsa

Sugeng rawuh ing pesenan handuk microfiber khusus saka YOUR WEARS CHINA LIMITED.
Perusahaan kita nyedhiyakake handuk microfiber sing digawe khusus kanthi warna, ukuran, logo lan paket merek sing disesuaikan dhewe. Yen sampeyan pengin miwiti bisnis handuk rincian otomatis lan produk liyane, YOUAVERS CHINA LIMITED bakal dadi salah sawijining pilihan sampeyan.Yen sampeyan wis nindakake bisnis microfiber lan pengin nyoba supplier microfiber China anyar, please ngirim pesen nyoba test kanggo kita.
Kita miwiti saka manufaktur kain andhuk microfiber ing 2010, banjur nguripake kanggo nggedhekake andhuk microfiber produksi andhuk pawon, andhuk rambute, andhuk olahraga, andhuk pet, lan andhuk mobil ing 2011. Sawise 2013, kita meh mung fokus ing andhuk mobil microfiber nganti saiki. Kita duwe 1000 meter persegi tanduran lan 20 buruh kanggo nglereni lan nggawe andhuk, lan gudang liyane 800 meter persegi lan 12 buruh kanggo pengepakan lan kontrol kualitas.

Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake.

Kanggo pesenan OEM, kita makarya kanthi ati-ati kanggo nglindhungi produk merek pelanggan lan ora nyalin menyang liyane .Kanggo mbangun hubungan sing jujur ​​​​lan bisa dipercaya karo pelanggan, lan kerja keras dadi pemasok sing bisa dipercaya.

kita appreciate wektu sampeyan nglampahi karo kita lan ngarep-arep kanggo nindakake bisnis karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan