350gsm Long Plush Pile Microfiber Detailing Towels

Katrangan singkat:

Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 40x40cm (16" x 16")

GSM: 350gsm

Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida

Tenun: Long Plush Pile

Edging: Ultrasonic Cut

Warna: Purple

Fitur

Two Sisih Fluffy Long Tumpukan

Banget Lembut lan Lembut

Ultrasonik Cut Edge- Bebas Gores

Bebas Lint

350gsm punika GSM ekonomis saka Long Plush Towel

Gunakake

Nyerep ton banyu kanthi cepet lan gampang

Buff off sealant & waxes kanggo kinclong

Sampurna kanggo Rincian Semprotan lan Produk Jinis "No Rinse / Waterless Wash".

Njupuk rereget, rereget, lan lebu tanpa goresan

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone
Moq: 3000pcs saben Warna
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo : Embossed / Bordir / Print ing Handuk, ing label utawa ing Paket

abebq

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan