Hubungi Kita

Panjenengan Weavers China Limited

alamat

No 288, Jinshandadao, Xieyang, Jindongqu, Jinhua, Zhejiang, China

Telpon

0086-15958937664

0086-15957936064

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu,Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita