Tenun Wafel

  • 25x36inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    Handuk Pengering Microfiber Ukuran 25x36 inci

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (25in x 36in) GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Tepi: Pita Warna: Kuning Fitur 1. Ukuran Gedhe, Gampang Ditangani 2. Super-absorben , Kering lan Kering Mobil utawa Truk Kanthi Siji Waffle Pangeringan Towel 3.Awet Banget - Kemampuan kanggo Nahan Atusan Washings karo Panggunaan Proper 1. Apik kanggo Wiping Cepet ing Kabeh lumahing 2. Anyaman Anyaman Gunakake Grooves Square Trap lan Nyerep Cairan Cepet 3. Pangatusan Yo. ..
  • 28x44inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    Handuk Pengering Microfiber 28x44 inci Waffle Weave

    Detail Produk Ukuran: 70x110cm (28in x 44in) GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Tepi: Banding Warna: Oranye Fitur 1. Ukuran Gedhe, Sampurna kanggo Pengeringan Kendaraan Gedhe 2. Super-absorbent Kabeh Mobil utawa Truk Kanthi Siji Wafel Pangeringan Towel 3.Awet banget - Kemampuan kanggo Nahan Atusan Washings karo Panggunaan sing Tepat 1.Apik kanggo Wiping Cepet ing Kabeh lumahing 2.Andhuk Anyaman Gunakake Grooves Square kanggo Trap lan Nyerep Cairan ...
  • Waffle Weave Microfiber Glass and Window Towel

    Waffle Weave Kaca Microfiber lan Handuk Jendela

    Detail Produk Ukuran: 35x35cm (14in x 14in) GSM: 400gsm Blend: 80% Polyester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Putih Fitur 1. Waffle Weave Pattern is Good for Wipe Windows, Glass and Mirror 2. Super -alus, Super-nyerep 3.Lint Free Gunakake 1. Jendela, Kaca lan Mirror 2. Handuk Pangeringan (Area Ukuran Cilik) Ngilangi Detailing Sprays OEM Service Werna: Warna Pantone Moq: 5000pcs saben Paket Warna: Paket Massal utawa Individu ing tas Log ...
  • 400gsm Waffle Weave Microfiber Glass Towel

    400gsm Waffle Weave Microfiber Kaca Handuk

    Detail Produk Ukuran: 40x40cm (16in x 16in) GSM: 400gsm Blend: 80% Polyester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Putih Fitur 1. Waffle Weave Pattern is Good for Wipe Windows, Glass and Mirror 2. Super -alus, Super-nyerep 3.Lint Free Gunakake 1. Jendela, Kaca lan Mirror 2. Handuk Pangeringan (Area Cilik) Ngilangi Detailing Sprays Layanan OEM GSM: Bisa 300-400gsm Werna: Sembarang Warna Pantone Moq: 4000pcs saben Paket Warna: Bulk or Indivi...