250gsm Edgeless All Purpose Microfiber Detailing Towels

Katrangan singkat:

Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 40x40cm (16" x 16"

GSM: 250gsm

Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida

Tenun: Tumpukan Singkat

Edging: Ultrasonic Cut

Warna: Turquoise

Fitur

Bebas Lint / Non-Abrasive

Super lembut, Gampang Dicuci, Cepet Kering

Ultrasonik Cut Edge- Bebas Gores

Gunakake

Gunakake lembab kanggo reresik umum, Basah kanggo reresik banget, garing kanggo bledug

Metal Polandia, Resik Windows, Buff mati Lilin / Sealant

Nggosok jedhing, Reresik Perkakas, Ngusap Counter Pawon, Ngresiki Interior Mobil

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone
Moq: 5000pcs saben Warna
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo : Embossed / Bordir / Print ing Handuk, ing label utawa ing Paket

abebq

Pilihan Irit Kanggo Handuk Microfiber!

Kualitas apik kanthi regane
Rampungake puluhan tugas reresik nganggo Towel Microfiber Economy!Iki minangka andhuk kualitas apik, sing disenengi dening tukang resik profesional lan sing duwe omah, kanthi rega sing apik.Gunakake kanggo ngresiki, bledug, wisuh lan garing ing permukaan apa wae tanpa goresan.Yen ana tumpahan ing pawon utawa kudu mbusak bedhil abot ing jedhing, jupuk salah siji saka iki lan ngurus ASAP!

Becik Kanggo Ngresiki Cepet
Towel Microfiber Ekonomi sing sampurna kanggo tumpahan cepet ing pawon utawa bledug ing omah.Sampeyan bisa nggunakake mung banyu kosong ing lumahing sembarang, lan padha bakal nindakake proyek gedhe.Carane gampang iku!

Apik Kanggo Reresik Tugas Berat!
andhuk iki kandel lan nyerep cukup kanggo digunakake ing lemah angel ing jedhing, pawon, etc. Tinimbang nggunakake gombal lawas, milih soko sampeyan ngerti bakal nindakake proyek èfèktif.

Kinerja Langgeng
Andhuk iki wis diuji kanggo tetep efektif liwat atusan mesin cuci.Kajaba iku, padha duwe pinggiran jahitan sing overlocked kanggo mesthekake yen ora bakal mbukak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan