Pengeringan Mobil

  • Hybrid Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Sato Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Detail Produk Ukuran: 50x80cm (20”x 30”) GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Konstruksi hibrida unik Tepi: Hidden Edge - Warna Jahit Ing: Biru Royal
  • Supreme Hybrid Twist Drying Towel 

    Supreme Hybrid Twist Drying Towel

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Konstruksi hibrida unik Tepi: Tepi sing Didhelikake - Ing Warna Dijahit: Arang
  • 70/30 Blend 1000gsm Microfiber Detailing Drying Towels

    70/30 Campuran 1000gsm Microfiber Detailing andhuk pangatusan

    Kanggo pesenan OEM, kita makarya kanthi ati-ati kanggo nglindhungi produk merek pelanggan lan ora nyalin menyang wong liya.
  • 70/30 Plush Heavyweight Large Microfiber Car Drying Towel

    70/30 Plush Abot Gedhe Microfiber Car andhuk pangatusan

    Kanggo pesenan OEM, kita makarya kanthi ati-ati kanggo nglindhungi produk merek pelanggan lan ora nyalin menyang liyane .Kanggo mbangun hubungan sing jujur ​​​​lan bisa dipercaya karo pelanggan, lan kerja keras dadi pemasok sing bisa dipercaya.
  • 25x36inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    Handuk Pengering Microfiber Ukuran 25x36 inci

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (25in x 36in) GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Tepi: Pita Warna: Kuning Fitur 1. Ukuran Gedhe, Gampang Ditangani 2. Super-absorben , Kering lan Kering Mobil utawa Truk Kanthi Siji Waffle Pangeringan Towel 3.Awet Banget - Kemampuan kanggo Nahan Atusan Washings karo Panggunaan Proper 1. Apik kanggo Wiping Cepet ing Kabeh lumahing 2. Anyaman Anyaman Gunakake Grooves Square Trap lan Nyerep Cairan Cepet 3. Pangatusan Yo. ..
  • 28x44inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    Handuk Pengering Microfiber 28x44 inci Waffle Weave

    Detail Produk Ukuran: 70x110cm (28in x 44in) GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Waffle Weave Tepi: Banding Warna: Oranye Fitur 1. Ukuran Gedhe, Sampurna kanggo Pengeringan Kendaraan Gedhe 2. Super-absorbent Kabeh Mobil utawa Truk Kanthi Siji Wafel Pangeringan Towel 3.Awet banget - Kemampuan kanggo Nahan Atusan Washings karo Panggunaan sing Tepat 1.Apik kanggo Wiping Cepet ing Kabeh lumahing 2.Andhuk Anyaman Gunakake Grooves Square kanggo Trap lan Nyerep Cairan ...
  • 1200gsm Twist Loop Microfiber Drying Towels

    1200gsm Twist Loop Microfiber Pangeringan Towels

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Twist Pile (Double Side) Tepi: Hidden Edge – Inside Dijahit Werna: Arang Fitur 1. Two Layers Heave Weight .Cepet garing tanpa goresan 3.Aman lan Lembut ing Permukaan sing Paling Sensitif 4.Ultra-Awet lan Ultra Nyerep Panggunaan 1. Selehake andhuk ing lumahing teles banjur Seret kanggo nyopot banyu 2.Cepet Ngilangi Kelembapan, kanthi Aman Nggambarake Saka ...
  • 700gsm One Side Twist Loop Microfiber Drying Towels

    700gsm Siji Sisih Twist Loop Microfiber Pangatusan Towels

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 700gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Twist Pile (Sisi Tunggal) Tepi: Microfiber Banding Warna: Arang karo Black Edge Fitur 1. Cepet Kering tanpa Garis 2 .Aman lan Lembut ing Malah Permukaan Paling Sensitif 3.Ultra-Awet lan Ultra Absorbent Gunakake 1. Selehake andhuk ing lumahing teles lan Seret adoh kanggo mbusak banyu. Layanan OEM...
  • 1000gsm Heavy Weight Small Size Microfiber Drying Towels

    1000gsm Bobot Abot Ukuran Cilik Microfiber Pangeringan Towels

    Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake