400gsm 16″x16″ Kustomisasi Rincian Handuk Microfiber Pembersih Mobil Tanpa Tepi Handuk Perincian Mewah Mobil Kabeh Tujuan

Katrangan singkat:

Detail Produk Ukuran: 40x40cm (16" x 16") GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Pile Ganda Tepi: Potongan Ultrasonik Warna: Aqua


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur

1.Tumpukan Sisih Panjang, Tumpukan Sisih Sisih

2.Super-lembut, Super-absorbent, ora ngeruk cat

3.Ultrasonik Cut Edge- Bebas Gores

4.Bebas Lint

5. 400 gsm punikaSuper Asorben lanExtraSasring

Detailing Microfiber Towel (5)

Gunakake

1.Sisih Tumpukan Panjang kanggo Ngilangke Debu lan Lebu lan Ngilangi Semprotan Detail

2.Sisih Tumpukan Short kanggo Mbusak Product Detailing Keluwihan

3.Apik kanggo AllAbuffing bunder lan wiping

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone

Moq: 3000pcs saben Warna

Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas

Logo : Embossed / Bordir / Print ing Handuk, ing label utawa ing Paket

Ketentuan Pengiriman: EXW, FOB, CNF, DDP

Cara Pengiriman: Udara, Laut, Sepur (Menyang Euro)

Pelabuhan Ekspor: Shanghai / Ningbo

Kabeh anyar dual sisih microfiber andhuk 400 gsm, tumpukan dawa vs tumpukan cendhak

Panggunaan paling apik kanggo semprotan rincian cepet mobil lan buffing ukuran sampurna 16"x16".

Bahan tahan lama, nganti 300+ siklus ngumbah

Pinggir super alus ora bakal ngeruk cat mobil, ora ana tag, ora ana serat

Resistance ambu ora enak kanggo panggunaan pawon kluwarga, pets, asu

KAIN MICROFIBER PEMIUM - Campuran premium saka80% poliester/2Benang microfiber poliamida 0% alus banget lan alus.Halaman ultrafine ora nyebabake swirls ing cat sing paling lembut ing lampu neon

EDGELESS - Rampung ujung nol ultra-sonik kita.

TWO PILES BEDA - Sisih tumpukan dhuwur apik kanggo ngumbah mobil tanpa banyu utawa semprotan rinci kanthi cepet, nglindhungi cat saka lebu sing diklumpukake.Sisih tumpukan kurang sampurna kanggo reresik kaca tanpa coretan lan ngrampungake karya

UKURAN lan bobot sing sampurna - Bobot 64 gram (400 gsm) nyerep banget lan nyedhiyakake kelembutan lan bantalan ekstra.Ing 16"x16" sampeyan bisa melu andhuk microfiber 400 gsm kanthi rinci ing papat kanggo 8 bagean beda kanggo muter menyang resik anyar.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan