Wisuh Mitts

  • Premium Sheepskin Lambs Wool Car Wash Mitt Ultra Soft Lambskin Wash Pad

    Premium Kulit Domba Wol Car Wash Mitt Ultra Soft Kulit Domba Wash Pad

    Detail Produk Ukuran: 25x30cm (miturut rambut) Bahan: Kulit Domba Australia Werna: Putih kuning Fitur Sarung Tangan Wol Iki digawe saka wol premium Australan sing regane alus lan dawa. Nalika serat dawa nyapu cat, mbusak rereged kanthi alon. Sarung tangan wol duwe kanthong bolong ing sisih mburi kanggo tangan sampeyan. Kanthong sing rata iki nyekel tangan sampeyan kanthi aman supaya sampeyan ora bakal ngeculake sarung tangan OEM Service Werna: Putih, Kuning Moq: 100pcs saben Stock Color 500pcs pe...
  • Double Sided Lambskin Wash Mitt

    Dobel sisi Lambskin Wash Mitt

    Detail Produk Ukuran: 18x26cm Bahan: Kulit Domba Australia Werna: Beige Fitur remium, kulit domba super lembut Manset katun sing nyaman kanggo kontrol Sarung tangan cuci sisi loro kanggo ngumbah luwih efisien Tangan digawe saka wol pilihan premium Warna Layanan OEM: Beige Moq: 100pcs saben Warna Stok 500pcs saben Paket Warna Anyar: Paket Massal utawa Individu ing tas Logo: Label, Emboidery ing pergelangan tangan, ing Deskripsi Paket Ora ana sing lembut ing mobil sampeyan kaya ...
  • Premium Cyclone Microfiber Washing Gloves, Holds Tons of Sudsy Water for Effective Washing, Machine Washable, Lint Free, Scratch Free

    Sarung Tangan Cuci Microfiber Cyclone Premium, Nyekel Ton Banyu Sudsy kanggo Cuci sing Efektif, Bisa Dicuci nganggo Mesin, Bebas Serat, Bebas Gores

    Detail Produk Ukuran: 18x26cm (7inx10in) GSM: 1200gsm Campuran: 90% Poliester / 10% Tenunan Viscose: Long Plush Pile Werna: Campuran Biru lan Putih ,Ireng Fitur Pergelangan Tangan dawa, untaian microfiber alus alon-alon nyekel rereget lan angkat saka permukaan. Ewonan stand microfiber alus sing nahan ton banyu sabun Panggunaan Bisa Dicuci Mesin Bisa digunakake karo kabeh produk sampo mobil kita. Sarung tangan cuci microfiber iki luwih empuk lan luwih kenthel kanggo nahan sabun lan busa.
  • Long Plush Microfiber Car Wash Mitt

    Long Plush Microfiber Car Wash Mitt

    Ukuran Detail Produk: 18x26cm (7inx10in) GSM: 1200gsm Campuran: 90% Poliester / 10% Tenunan Viscose: Werna Tumpukan Mewah Panjang: Campuran Biru lan Putih Fitur dawa, Serat Mewah sing Cepet lan Aman ngemot Kabeh Kotoran lan Kotoran Dalan Saka Kendaraan Sampeyan banjur Gampang Dibilas Gratis kanggo Gunakake Sabanjure Mesin Bisa Dicuci Bisa Digunakake karo kabeh produk sampo mobil kita. Sarung tangan cuci microfiber iki luwih empuk lan luwih kenthel kanggo nahan sabun lan busa liyane Nggunakake sarung tangan cuci mobil microfiber iki...
  • Microfiber Auto Dusting Cleaning Gloves for Cars and Trucks, Dust Cleaning Gloves for House Cleaning, Perfect to Clean Mirrors, Lamps and Blinds

    Sarung Tangan Pembersih Debu Otomatis Microfiber kanggo Mobil lan Truk, Sarung Tangan Pembersih Debu kanggo Reresik Omah, Sampurna kanggo Ngresiki Cermin, Lampu lan Blinds

    Detail Produk Ukuran: 24cm Bobot: 44g Campuran: 80% poliester ,20% poliamida Tenun: Karang Werna: Biru kanthi Pergelangan Tangan Putih Fitur Serat microfiber sing alus Kanthi efektif narik bledug.Becik kanggo wilayah sing angel digayuh Apik kanggo bledug apa wae.Stretchable kanggo pas paling tangan.Bisa dicuci nganggo mesin.Gunakake Reresik kanthi Efektif: Sarung tangan bledug microfiber iki digawe saka bahan microfiber sing unggul, sing bisa kanthi efektif njupuk partikel bledug cilik, kanthi jelas nyuda reresik kluwarga ...