70/30 Campuran 1000gsm Microfiber Detailing andhuk pangatusan

Katrangan singkat:

Kanggo pesenan OEM, kita makarya kanthi ati-ati kanggo nglindhungi produk merek pelanggan lan ora nyalin menyang wong liya.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 40x40cm (16" x 16"

GSM: 1000gsm

Campuran: 70% Poliester / 30% Poliamida

Tenun: Long Plush Tumpukan, Loro Lapisan

Edging: Banding

Warna: Grey

Fitur

Premium 70/30 Campuran

Bobot Ekstra Abot

Super-lembut, Super-absorbent, ora ngeruk cat

Banget Lembut, Tumpukan Dhuwur

Gunakake

Ngilangke pungkasan kanggo mbusak garis-garis

Buffing lan Polishing Chrome / Logam Mengkilap / Kaca / Pangilon

Pangatusan Tutul-Up Area Smal

Apik kanggo All Around buffing lan wiping

abebq

Layanan OEM

GSM: Costomized saka 1000gsm-1800gsm
Werna: Saham Grey, Werna Pantone Kustomisasi
Moq: 500pcs saben Warna Simpenan, 5000pcs Warna Anyar
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo : Embossed / Bordir / Print ing Handuk, ing label utawa ing Paket

Bahan Microfiber Premium

Andhuk microfiber mobil digawe saka benang microfiber kualitas paling dhuwur ing poliester 70% lan campuran poliamida 30%.Sisih tumpukan dawa lan cendhak banget alus lan alus.

1200GSM/1000GSM.The Best Buffing Towel!Grip Luar Biasa kanggo Mbusak Lilin Luwih Gampang, Towel Buffing Super Plush Dirancang Khusus Kanggo Ngilangi Lilin lan Sealant.2. Paling Cocog Kanggo Pangatusan Lumahing Udan Utawa Kanggo Gunakake Kanthi Detail Cepet Lan Waterless Car Wash Products 3. pindho Sisi Lan 2 Lapisan Plush.Bisa nyerep nganti meh 10 kaping bobote ing Cairan.Ora mung nyedhot banyu kanthi cepet, nanging uga kanthi cepet lan gampang nyedhot, pinggiran sing ireng ora bakal ngeruk permukaan.4. Ngirit Wektu, Dhuwit Lan Nglindhungi Cat Sampeyan Kanthi Ora Kudu Nyuci Mobil.Material Kualitas Premium Lan Pinggir Dikuatake Nggawe Andhuk Iki Kuwat Lan Awet.5. Ultra Soft, Plush-Long Kain Microfiber Non-Abrasive Ora bakal ngeruk cat, jas utawa lumahing liyane, bisa digunakake kanggo Crystal, pangilon, kothak, Windows, Mobil, tangan, piring etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan