Sarung Tangan Wol

  • Premium Sheepskin Lambs Wool Car Wash Mitt Ultra Soft Lambskin Wash Pad

    Premium Kulit Domba Wol Car Wash Mitt Ultra Soft Kulit Domba Wash Pad

    Detail Produk Ukuran: 25x30cm (miturut rambut) Bahan: Kulit Domba Australia Werna: Putih kuning Fitur Sarung Tangan Wol Iki digawe saka wol premium Australan sing regane alus lan dawa. Nalika serat dawa nyapu cat, mbusak rereged kanthi alon. Sarung tangan wol duwe kanthong bolong ing sisih mburi kanggo tangan sampeyan. Kanthong sing rata iki nyekel tangan sampeyan kanthi aman supaya sampeyan ora bakal ngeculake sarung tangan OEM Service Werna: Putih, Kuning Moq: 100pcs saben Stock Color 500pcs pe...
  • Double Sided Lambskin Wash Mitt

    Dobel sisi Lambskin Wash Mitt

    Detail Produk Ukuran: 18x26cm Bahan: Kulit Domba Australia Werna: Beige Fitur remium, kulit domba super lembut Manset katun sing nyaman kanggo kontrol Sarung tangan cuci sisi loro kanggo ngumbah luwih efisien Tangan digawe saka wol pilihan premium Warna Layanan OEM: Beige Moq: 100pcs saben Warna Stok 500pcs saben Paket Warna Anyar: Paket Massal utawa Individu ing tas Logo: Label, Emboidery ing pergelangan tangan, ing Deskripsi Paket Ora ana sing lembut ing mobil sampeyan kaya ...