Sato Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

Katrangan singkat:

Detail Produk Ukuran: 50x80cm (20”x 30”) GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Konstruksi hibrida unik Tepi: Hidden Edge - Warna Jahit Ing: Biru Royal


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur

1. Garis-garis gantian Twist Loop lan Soft Plush

2. Cepet garing tanpa goresan

3.Aman lan Lembut ing Malah Lumahing Paling Sensitif

4.Awet banget - Kemampuan kanggo Nahan Atusan Cuci Dadi Luwih Alus Saben Wektu

 

Gunakake

1.Selehake andhuk ing lumahing teles lan Seret adoh kanggo Copot banyu.

2.Cepet Ngilangi Kelembapan, Ngilangi Kanthi Aman Saka Lumahing

3.BestCar DnyekarTowelSampeyanwisEverUsed

Layanan OEM

Warna: Warna Pantone

Moq: 1000pcs saben Warna

Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas

Logo: label utawa ing Paket

Ketentuan Pengiriman: EXW, FOB, CNF, DDP

Cara Pengiriman: Udara, Laut, Sepur (Menyang Euro)

Pelabuhan Ekspor: Shanghai / Ningbo

 

BestCar DnyekarTowelSampeyanwisEverUsed!!!

 

Hybrid Twisted Drying Towel minangka andhuk hibrida unik sing digawe saka kombinasi microfiber twist-loop sing ngidini tingkat penyerapan ekstra..

Strip serat bengkong diunggahake dibandhingake karo serat mikro.Iki ngidini 50% saka andhuk kanggo njagong ing panel 50% alon-alon ngambang ing lumahing.

Hybrid Twist Drying Towel yaiku andhuk pangatusan premium sing nduweni serat bengkong Korea lan serat mikro sing alus lan alus.

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan