Twist Pile

  • Hybrid Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Sato Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Detail Produk Ukuran: 50x80cm (20”x 30”) GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Konstruksi hibrida unik Tepi: Hidden Edge - Warna Jahit Ing: Biru Royal
  • Supreme Hybrid Twist Drying Towel 

    Supreme Hybrid Twist Drying Towel

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Konstruksi hibrida unik Tepi: Tepi sing Didhelikake - Ing Warna Dijahit: Arang
  • 1200gsm Twist Loop Microfiber Drying Towels

    1200gsm Twist Loop Microfiber Pangeringan Towels

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Twist Pile (Double Side) Tepi: Hidden Edge – Inside Dijahit Werna: Arang Fitur 1. Two Layers Heave Weight .Cepet garing tanpa goresan 3.Aman lan Lembut ing Permukaan sing Paling Sensitif 4.Ultra-Awet lan Ultra Nyerep Panggunaan 1. Selehake andhuk ing lumahing teles banjur Seret kanggo nyopot banyu 2.Cepet Ngilangi Kelembapan, kanthi Aman Nggambarake Saka ...
  • 700gsm One Side Twist Loop Microfiber Drying Towels

    700gsm Siji Sisih Twist Loop Microfiber Pangatusan Towels

    Detail Produk Ukuran: 60x90cm (24" x 36") GSM: 700gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Twist Pile (Sisi Tunggal) Tepi: Microfiber Banding Warna: Arang karo Black Edge Fitur 1. Cepet Kering tanpa Garis 2 .Aman lan Lembut ing Malah Permukaan Paling Sensitif 3.Ultra-Awet lan Ultra Absorbent Gunakake 1. Selehake andhuk ing lumahing teles lan Seret adoh kanggo mbusak banyu. Layanan OEM...