Kabar Perusahaan

  • Defective microfiber towels are not allowed to be Packed into boxes

    Andhuk microfiber sing rusak ora diidini dikemas ing kothak

    Ing proses produksi, kita asring gabungke pengawasan kualitas lan packaging, supaya saben andhuk bakal dititi priksa, supaya dina iki aku bakal nuduhake sampeyan produk risak asring kita nemokke, lan nuduhake apa jenis produk sing ora diijini kanggo dikemas menyang kothak. .1. handuk kotor 2. handuk ala...
    Waca liyane
  • Higher GSM is better ?

    GSM sing luwih dhuwur luwih apik?

    Carane kita ngukur Kapadhetan lan kekandelan saka andhuk?GSM minangka unit sing digunakake - gram saben meter persegi.Kaya sing kita ngerteni, ana macem-macem cara tenun utawa nyulam saka kain andhuk microfiber, polos, tumpukan dawa, suede, tenunan wafel, tumpukan twist dll. Sepuluh taun kepungkur, GSM sing paling populer yaiku saka 20 ...
    Waca liyane
  • 70/30 or 80/20 ? Can a China microfiber factory produce 70/30 blend towel ?

    70/30 utawa 80/20?Apa pabrik microfiber China bisa ngasilake handuk campuran 70/30?

    Ya, kita bisa ngasilake handuk microfiber campuran 70/30.Handuk microfiber campuran 70/30 kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang handuk campuran ukuran sing padha lan gsm 80/20.Bentenipun 10% saka polyester lan polyamide bisa nimbulaké owah-owahan rega sethitik, kita malah bisa nglirwakake .Bentenipun utama saka pasar, Simpenan ...
    Waca liyane