Babagan awake dhewe

Panjenengan Weavers China Limited.

Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake.

169439405

Perusahaan kita nyedhiyakake handuk microfiber sing digawe kanthi warna, ukuran, logo lan paket bermerek dhewe.Yen sampeyan pengin miwiti bisnis andhuk rincian otomatis lan produk liyane, Your Weavers China Limited bakal dadi salah sawijining pilihan sampeyan.Yen sampeyan wis nindakake bisnis microfiber lan pengin nyoba supplier microfiber China anyar, kirim pesen nyoba test kanggo kita.

Kita miwiti saka manufaktur kain andhuk microfiber ing 2010, banjur nguripake kanggo nggedhekake andhuk microfiber produksi andhuk pawon, andhuk rambut, andhuk olahraga, andhuk pet, lan andhuk mobil ing 2011. Sawise 2013, kita meh mung fokus ing andhuk mobil microfiber nganti saiki.We duwe 1000 kothak meter saka tanduran lan 20 buruh kanggo nglereni lan nggawe andhuk, lan liyane 800 kothak meter gudang lan 12 buruh kanggo packing lan kontrol kualitas.

Kualitas sing konsisten

Kualitas Konsisten, Rega Adil, Pelayanan sing Apik minangka komitmen perusahaan sing tansah ditindakake.Kita duwe luwih saka 6 pemasok kain microfiber sing mung pabrik khusus kanggo nggawe kain handuk microfiber sing beda-beda kayata kain microfiber terry warp, kain microfiber tenunan pakan, microfiber tenunan wafel, kain microfiber twist tumpukan, kain microfiber suede, kain microfiber plushy dawa karang, apa aja padha sumelang ing bab kahanan apa kita ora gawé kain, amarga ora pabrik microfiber China gawé kabeh kain, iku normal ing industri iki.Kerjasama jangka panjang karo loro pabrik pewarna liyane ndhukung proses pewarnaan sing efisien, utamane apik kanggo pesenan sing penting lan pesenan cilik kanthi warna khusus.

Kontrol kualitas sing ketat ndadekake tingkat cacat andhuk kita nganti 5% -8%.Tingkat cacat normal saka 1% -3% ing industri andhuk mobil.Tegese kita milih andhuk sing luwih rusak saka produksi handuk standar sing padha (Ora ateges kita ngasilake luwih akeh cacat)
Kanggo pesenan OEM, kita makarya kanthi ati-ati kanggo nglindhungi produk merek pelanggan lan ora disalin menyang liyane.Kanggo mbangun hubungan sing jujur ​​​​lan bisa dipercaya karo pelanggan, lan kerja keras dadi pemasok sing bisa dipercaya.

sadqw
sadwqd
bgfwef

We appreciate wektu sampeyan nglampahi karo kita lan ngarep-arep kanggo nindakake bisnis karo sampeyan.