Suede

  • 6×6 inches Premium Ceramic Coating Suede Microfiber Cloths

    6 × 6 inci Premium Keramik Coating Suede Microfiber Cloths

    Detail Produk Ukuran: 15x15cm (6" x 6") GSM: 200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenunan: Suede Tepi: Ultrasonik Warna Potongan: Kuning Fitur 1.Ideal kanggo Ngilangke Perlindhungan Keramik 2.Super-lembut, Super - nyerep, ora ngeruk cat 3. Ultrasonic Cut Edge- Scratch Free 4. Lint Free Gunakake Swatches Cilik saka Soft Suede Microfiber Iki Dirancang kanggo Wrap mubeng Blok Busa kanggo Aplikasi Coating Keramik. Uga Pilihan banget kanggo Reresik, Wiping lan Polishing ..
  • 4x4inch Premium Ceramic Coating Suede Microfiber Cloths

    4x4inch Premium Keramik Coating Suede Kain Microfiber

    Detail Produk Ukuran: 10x10cm (4" x 4") GSM: 200gsm Campuran: 80% Poliester / 20% Poliamida Tenun: Suede Tepi: Ultrasonik Warna Potongan: Biru Fitur 1.Ideal kanggo Ngilangke Perlindhungan Keramik 2.Super-lembut, Super - nyerep, ora ngeruk cat 3. Ultrasonic Cut Edge- Scratch Free 4. Lint Free Gunakake Swatches Cilik saka Soft Suede Sicrofiber Iki Sesigned kanggo Wrap Mubeng Blok Busa kanggo Aplikasi Coating Keramik. Kabeh Lensa, Sc...