Sarung Tangan Cuci Microfiber Cyclone Premium, Nyekel Ton Banyu Sudsy kanggo Cuci sing Efektif, Bisa Dicuci nganggo Mesin, Bebas Serat, Bebas Gores

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

Ukuran: 18 x 26 cm (7 in x 10 in)
GSM: 1200gsm
Campuran: 90% Polyester / 10% Viscose
Tenun: Long Plush Pile
Werna: Campuran Biru lan Putih, Pergelangan Tangan Ireng

Fitur

Untaian microfiber sing dawa lan alus kanthi alon-alon nyekel rereget lan angkat metu saka permukaan
Ewonan stand microfiber alus sing ngemot ton banyu sabun
Bisa dicuci nganggo mesin

Gunakake

Bisa digunakake karo kabeh produk sampo mobil kita.
Sarung tangan cuci microfiber iki luwih mewah lan luwih kenthel kanggo nahan sabun lan busa
Nggunakake sarung tangan cuci mobil microfiber iki kanthi Grit Guard lan Papan Cuci

Layanan OEM

Werna: Stok Biru Putih, Ireng Putih
Moq: 1000pcs saben Warna Simpenan, 5000pcs Warna Anyar
Paket: Paket Massal utawa Individu ing tas
Logo: Label, Emboidery ing bangkekan, ing Paket

abebq

Wash Mitt Paling Luar Biasa!

Wash Mitt iki nduweni serat padhet sing dirancang kanggo ngrawat cat sanajan para penggemar detail sing paling teliti.

Dirancang lan diprodhuksi ing China, spons sing dibangun khusus nyerep banyu akeh kanggo menehi wektu kerja sing luwih suwe.Tumpukan sing alus lan padhet tegese partikel rereget dicopot saka cat lan kepepet ing sarung tangan, nyuda kemungkinan ngeruk cat.Lapisan njero kualitas premium nggawe sarung tangan nyaman kanggo nyandhang, dene kain khusus ngidini sarung tangan cuci bisa ngleyang ing permukaan cat kanthi lancar.Manset bangkekan bisa ditampilake logo bordir kualitas sampeyan.

Serat wulu sintetis microfiber sing bisa dicuci nganggo mesin mbantu nyegah goresan ing cat sing sensitif, plastik bening, logam sing dipoles, utawa kaca, nahan ton busa lan glides ing cat sampeyan supaya ora ana swirl, digunakake kanggo rincian otomatis, truk, mobil, prau, motor lan liyane.

Serat gedhe lan padhet nyerep ton banyu, sabun, lan busa sing kandel kanggo ngilangi rereget lan lebu, ngaktifake sistem sud lan scrub proprietary sing dirancang kanggo sinar maksimal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan