70/30 utawa 80/20?Apa pabrik microfiber China bisa ngasilake handuk campuran 70/30?

Ya, kita bisa ngasilake handuk microfiber campuran 70/30.Handuk microfiber campuran 70/30 kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang handuk campuran ukuran sing padha lan gsm 80/20.Bentenane 10% saka poliester lan poliamida bisa nyebabake owah-owahan rega sethithik, malah bisa ditolak. Bentenane utama yaiku saka pasar, stok benang microfiber campuran 70/30 langka, nalika arep tuku, pemasok benang kudu gawé sawetara kanggo kita, supaya nimbulaké MOQ amba lan rega luwih.Yen sampeyan pengin supaya 16 × 16 ing 500gsm 80/20 microfiber andhuk ing werna adat, kita pitutur marang kowe MOQ punika 3000pcs, nanging 70/30 campuran perlu 10,000-15,000pcs.Mulane akeh pelanggan takon 70/30 andhuk, nanging pungkasane pesen 80/20.

70/30 luwih apik tinimbang 80/20?

Yen sampeyan duwe andhuk 80/20 lan andhuk poliester 100% ing tangan, sampeyan bisa langsung ngerti sing luwih apik, amarga andhuk poliester 100% nyentuh kaya sawetara bahan plastik, alus banget, ora gampang kulit, lan penyerapan jelas. beda .Andhuk 90/10 meh padha karo andhuk poliester 100%, wong sing biasane nggunakake andhuk microfiber uga gampang nemokake bedane.Saka ndhuwur, aku bisa ngomong 70/30 luwih apik, aku bisa ngrasa luwih alus ing 70/30.
Nanging kabeh 70/30 lan 80/20 wis cedhak banget, dadi angel kanggo wong ngerti bedane sanajan didemek lan digunakake.Lan kemajuan dyeing bisa nggawe anduk padha alus lan absorbent saiki .Malah kita wis diprodhuksi lan adol microfiber andhuk kanggo taun , kita kudu tes Lab kanggo ngomong rasio prabédan antarane wong .

Kanggo pelanggan sing kasengsem ing andhuk microfiber 70/30, nanging ragu-ragu sadurunge rega sing luwih dhuwur lan MOQ sing luwih gedhe, kita bakal menehi saran supaya supaya 80/20 andhuk.

Kanggo pelanggan sing pengin nggunakake handuk microfiber campuran 70/30, kita bakal ndhukung produksi khusus.

Sugeng rawuh kanggo njaluk conto handuk 70/30 lan 80/20 gratis, lan nyoba dhewe.


Wektu kirim: Mei-06-2021