Carane wisuh Microfiber Towels

1. Cuci tangan lan garing
Kanggo 3-5pcs andhuk microfiber tipis antarane 200-400gsm, wisuh tangan prasaja bakal ngirit wektu yen lagi rada reged.Goyangake kanggo mbusak lebu sing gedhe, banjur rendhem kanthi cepet ing mangkuk banyu adhem utawa panas.A scrubbing tangan sethitik bakal nggawa paling saka bledug kepepet ing andhuk pembersih microfiber menyang lumahing, banjur mbucal lan ngisi maneh banyu sing perlu . Sawise tangan digosok, mbilas andhuk (s) ing banyu anget nganti sing netes metu metu saka bledug lan lebu.

Sawisé iku, sampeyan bisa nyoba kanggo garing online gombal microfiber lan andhuk, yen wektu ngidini.Nyumerepi ing njaba utawa ing cedhak jendhela supaya garing luwih cepet, nanging yen sampeyan kudu cepet-cepet nyiyapake, banjur garing ing setelan sing kurang panas.

2. Mesin wisuh lan tumble garing
Ora ana sing luwih alus saka kain .Pelembut kain bisa uga apik kanggo sandhangan sampeyan, nanging ora apik kanggo andhuk microfiber.Iku bakal clog munggah serat lan nerjemahake menyang guna.Simpen barang kasebut saka andhuk lan priksa manawa deterjen sing sampeyan gunakake ora dicampur.
Ora ana bleach.pemutih sing dikenal bisa ngrusak microfiber, ngrusak serat lan pungkasane ngrusak kualitas adesif sing berkinerja tinggi.
Ora panas .Panas bisa dadi pembunuh microfiber.Serat kasebut bisa nyawiji, nyebabake dheweke mandheg saka tugas njupuk barang

Andhuk microfiber bisa dicuci nganggo mesin kaya sandhangan sampeyan.Ana telung perkara sing kudu ditindakake kanthi cara sing beda - supaya ora panas, pemutih lan pelunak kain.
Pisah "andhuk resik" lan "andhuk reged" minangka cara sing apik kanggo nyegah kontaminasi silang. Siklus kadhemen utawa anget bakal apik .Paling deterjen biasa kaya Tide apik kanggo tujuan umum lan handuk murah.Yen sampeyan duwe deterjen microfiber profesional, sing bakal luwih apik.
Tumble wong garing ing kurang panas utawa ora panas.Panas dhuwur bakal nyawiji serat

Aja nyetrika bahan pembersih microfiber uga, amarga bisa nyebabake karusakan serius ing serat kasebut.


Wektu kirim: Mei-06-2021