GSM sing luwih dhuwur luwih apik?

Carane kita ngukur Kapadhetan lan kekandelan saka andhuk?GSM minangka unit sing digunakake - gram saben meter persegi.
Kaya sing kita ngerteni, ana macem-macem cara tenun utawa nyulam saka kain andhuk microfiber, polos, tumpukan dawa, suede, tenunan wafel, tumpukan twist dll. Sepuluh taun kepungkur, GSM sing paling populer yaiku saka 200GSM-400GSM. Kanggo andhuk microfiber tenun sing padha. , GSM sing luwih dhuwur tegese luwih kenthel. Umume, GSM sing luwih dhuwur (sing luwih kenthel), kualitas sing luwih apik, GSM sing luwih murah tegese rega sing murah lan kualitas sing murah.

Nanging ing taun-taun kepungkur, pabrik wiwit ngasilake sawetara andhuk sing kandel banget saka 1000GSM-1800GSM, mula kita mikir penting kanggo milih GSM sing bener miturut tujuan sampeyan, andhuk 1800GSM super lan larang, nanging ora bisa digunakake ing endi wae. .

200GSM-250GSM iku sawetara andhuk microfiber kelas ekonomi, loro-lorone tumpukan cendhak, bobot entheng, biaya murah, gampang dicuci, gampang garing, apik kanggo ngusap interior lan windows. Ing sawetara iki, 220GSM dipilih dening umume pelanggan .

280GSM-300GSM andhuk microfiber kosong biasane digunakake minangka andhuk mobil multi-tujuan.

300GSM -450GSM minangka kisaran kanggo andhuk Pile dual, serat sing luwih dawa ing sisih siji lan luwih cendhek ing sisih liyane .300GSM lan 320GSM minangka sing murah, 380GSM sing paling populer, lan 450GSM sing paling apik, nanging biaya sing luwih dhuwur.Andhuk tumpukan ganda apik digunakake kanggo scrubbing, reresik lan pangatusan.

500GSM unik, andhuk alus biasane diprodhuksi ing GSM iki.Malah andhuk iki bisa kandel kaya 800GSM, nanging 500GSM minangka pilihan sing paling populer.

Saka 600GSM nganti 1800GSM, biasane digawe saka rong lapisan andhuk sisih siji, loro andhuk tumpukan sing dawa lan tumpukan bisa diprodhuksi ing kisaran iki.


Wektu kirim: Mei-06-2021