Andhuk microfiber sing rusak ora diidini dikemas ing kothak

Ing proses produksi, kita asring gabungke pengawasan kualitas lan packaging, supaya saben andhuk bakal dititi priksa, supaya dina iki aku bakal nuduhake sampeyan produk risak asring kita nemokke, lan nuduhake apa jenis produk sing ora diijini kanggo dikemas menyang kothak. .

1. andhuk reged

IMG_0781

2. andhuk wangun ala

 IMG_0794(20220329-114530)

3. Jahit ala

IMG_0799IMG_0792IMG_0788IMG_0780

 

4. cacat kain

IMG_9160IMG_0596(1)

 IMG_0796IMG_0793

4. nglereni ala

IMG_0798

Ukuran sing salah, GSM sing salah, warna sing salah asring katon ing kabeh barang, mula kita bakal ngilangi masalah kasebut sadurunge ngemas.

Kita fokus ing kontrol kualitas!!!

 

   

Wektu kirim: Mar-29-2022